13 Kasım 2011 Pazar

Milföy Bohçaları

  Bu tarifi ben genelde yemekteki misafirlerime yaparım masa da tek atımlık birşeyler bulunsun  diye.Çocuklar da buna bayılıyor ...Hani su böreği açsan o kadar rağbet görmez...Bugün sucuklu yaptım ama istenirse sosis dilimleri  veya kaşar ne isterseniz onunla yapbilirsiniz...



MALZEMELER ( 16 BOHÇA İÇİN )

  1. 4 milföy hamuru ( her yaprak milföyden 4 tane çıkıyor )
  2. Sucuk
  3. Yumurta sarısı
YAPILIŞI

  • Milföyler dörde kesilir.
  • Her bir parçaya bir dilim sucuk konulur.( istenirse kaşarda eklenir )
  • Mantı gibi kaptılır.
  • Yumurta sarısı sürülerek 200 derecelik fırına sürülür.
  • Afiyet olsun....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder